PRINS PROJECT


Prins Project is de ontwikkelingstak van Prins Bouw. Zij richt zich op de realisatie van hoogwaardige woningbouw, kantoor-, horeca-, winkelruimten en zorgvastgoed. Prins Project houdt zich hoofdzakelijk bezig met ontwikkeling van nieuwbouwlocaties, transformatie, inbreidingslocaties en herstructurering van binnenstedelijke gebieden.

Ons doel is het verhogen van de woon-, leef- en verblijfskwaliteit door goede stedenbouwkundige inpassing, eigentijdse architectuur, vertaling van woonwensen van de consument en duurzaam bouwen. Bij al onze ontwikkelingen kunnen wij vertrouwen op het vakmanschap van ons bouwbedrijf.

Wij ontwikkelen samen met betrokken partijen, waarbij wensen en maatschappelijke veranderingen belangrijke uitgangspunten zijn. Een goede samenwerking met gemeenten, corporaties, zorginstellingen, bedrijven en collega-ontwikkelaars vormt de basis voor een succesvol project.

Sinds de oprichting van Prins Project in 2005 zijn meerdere projecten gerealiseerd waar wij met trots op terugkijken. Voor ons ligt de uitdaging om het geleverde resultaat te verbeteren en verder te werken aan de gedegen naam die is verbonden aan de combinatie Prins Bouw en Prins Project.

Graag komen wij met u in contact om nieuwe uitdagingen op het gebied van projectontwikkeling aan te gaan.

Voor meer informatie vult u het contactformulier in of neemt u direct contact op via het speciale e-mailadres info@prinsprojectbv.nl. Onze projectontwikkelaar neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

CONTACT


    Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door Prins Bouw