OVER ONS


Prins Bouw is een allround bouwbedrijf waarvan de historie bijna 100 jaar teruggaat. Dat maakt ons een stabiele, persoonlijke en betrouwbare partner. We werken vanuit het besef dat we bestaan dankzij onze klant.

PRINS BOUW


De oorsprong ligt in 1924 als metselaar Gerrit Jan Prins ‘firma G.J. Prins metselbedrijf’ start. Prins Bouw is uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwbedrijf in de regio. Vanuit de vestigingen in ’t Harde, Ermelo en Vorchten werken circa honderd medewerkers elke dag met passie aan bouwprojecten.

Inmiddels staat de vierde generatie Prins aan het roer, de broers Wim (algemeen directeur) en Sijmen Prins (technisch directeur). Vestiging Ermelo is in 2013 overgenomen waardoor het bedrijf nog meer daadkracht in de regio heeft, Bart Jonker is bedrijfsleider op deze locatie. De vestiging in Vorchten is in 2019 overgenomen. Dit bedrijf heet nu Prins Wonink Bouw, Johan van de Streek is bedrijfsleider op deze locatie. We hechten veel waarde aan de sterke band met onze opdrachtgevers. Daarnaast leiden wij jonge vakmensen allround op.

Door trouw te blijven aan onze klanten, onderaannemers en medewerkers zijn we altijd een stabiele organisatie gebleven. Wij werken elke dag aan duurzame contacten met onze onderaannemers en zijn betrokken bij ons personeel. Door onze platte organisatiestructuur is het prettig en duidelijk werken. Wij zijn ambitieus en hechten veel waarde aan ontwikkeling. Zo is geen uitdaging ons te groot en zijn we voortdurend bezig met het opleiden en ontwikkelen van onze mensen.

Maak kennis met aannemingsbedrijf Prins Bouw voor woningbouw, utiliteitsbouw, verbouw, renovatie, restauratie en projectontwikkeling.

CONTACT


    Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door Prins Bouw